Brinks Groenteteelt vof

BGN Nieuws van 14-11-2022

Dit hadden we absoluut niet zien aankomen: genomineerd voor de verkiezing  “Ondernemer van het jaar”. Uiteraard zijn we enorm vereerd dat we met deze race mogen meedoen!

Wij zijn Marco en Marjan van Brinks Groenteteelt VOF. Samen met onze zoon Justin, die naast zijn studie zoveel mogelijk meewerkt in het bedrijf, hebben we een agrarische onderneming die zich vooral gespecialiseerd heeft in de teelt van boerenkool. Daarnaast telen wij ook nog witte en rode kool, palmkool, pootaardappelen en diverse groenten voor onze huisverkoop. Met veel plezier zijn we jaarrond bezig om, samen met onze oogstmedewerkers, producten te telen, te oogsten  en te leveren aan onze afnemers.

De boerenkool telen we voor groenteverwerkers hier in de buurt, zodat je onze boerenkool, panklaar gesneden, heerlijk vers in de supermarkt kunt terugvinden.

Dit jaar hebben we voor de 1e keer een publieksevenement georganiseerd waarbij de deelnemers een wandeling langs onze bloeiende akkerranden en groente- en aardappelvelden konden maken en een inkijkje kregen in onze mechanisatie en onze manier van werken. Vol trots hebben wij ons bedrijf gepresenteerd: innovatief duurzaam gewassen telen met oog voor de natuur, onze bodem en biodiversiteit.
Iedereen was razend enthousiast zodat dit komend  jaar zeker een vervolg gaat krijgen, waarbij ook U van harte welkom bent!

Wij zijn blij dat de agrarische sector, die de laatste tijd toch behoorlijk onder vuur ligt, middels deze nominatie weer positieve aandacht krijgt onder de burgers. 

Wilt U ook meehelpen om de Boeren en Telers  een flinke steun in de rug te geven?    
Dan wordt een stem op ons zeer gewaardeerd!!

Marco en Marjan Brinks

Bekijk hier (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-137512/pagina/ondernemer_2022_brinks_groenteteelt_vof.html) de presentatie op de website.

ovhj Brinks 1 ovhj Brinks 1
ovhj Brinks 2 ovhj Brinks 2
ovhj Brinks 3 ovhj Brinks 3
ovhj Brinks 4 ovhj Brinks 4
ovhj Brinks 5 ovhj Brinks 5