Toekomst & behoefte bedrijventerreinen

Gemeente Hollands Kroon doet onderzoek.

Beste Ondernemers, 

de BGN strijd al jaren voor meer aandacht voor lokale bedrijventerreinen. 
Het Winkelerzand en overige bedrijfsruimtes in de voormalige gemeente Niedorp zijn volledig bezet, en we zouden graag verder uitbreiden om groei van jonge en startende ondernemers te kunnen bieden, en mogelijkheden om uit te breiden voor bestaande ondernemers. Vul dit onderzoek gelieve z.s.m. in, doch uiterlijk voor 15 mei. Verdere informatie vind u hieronder. 

 

De gemeente Hollands Kroon werkt aan goede en voldoende toekomstbestendige bedrijventerreinen. Daarom starten we met een onderzoek om de behoeften en wensen van bedrijven in kaart te brengen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Stec Groep.

 

Voor dit onderzoek vragen we ondernemers via een korte online enquête naar hun behoeften en wensen voor de komende jaren. Zo hopen we beter inzicht te krijgen in de wensen en behoefte aan ontwikkelruimte van onze bedrijven. Zodat we daarop gerichter kunnen inspelen. Op die manier kunnen we ondernemers de komende jaren beter van dienst zijn.

 

Online behoeftepeiling

Onderstaand vindt u de link naar een online enquête. Helpt u de gemeente om de behoefte en wensen van ondernemers in kaart te brengen?

Link naar de enquête: https://vraagmonitor.nl/hollandskroon/ (https://vraagmonitor.nl/hollandskroon/)

Benodigde tijd: Invullen kost u maximaal 10 minuten

Uiterlijke datum invullen: tot 15 mei 2023

Hollands-Kroon-2[1] Hollands-Kroon-2[1]
2023-04-21 17_49_33-Vraagmonitor — Gemeente Hollands Kroon 2023-04-21 17_49_33-Vraagmonitor — Gemeente Hollands Kroon