UITNODIGING Inloopbijeenkomst thema Bedrijventerreinen

Woensdag 15 november bij Café Prins Maurits in Nieuwe Niedorp.

Beste leden,
 

geruime tijd geleden heeft u hopelijk meegedaan aan de behoefte inventarisatie voor bedrijventerreinen. De conclusies hiervan zijn inmiddels bekend en middels onderstaand bericht nodigt de gemeente HK ons daar voor uit. Gelieve u middels de link onderaan dit bericht aan te melden voor de avond. 

* * *

Geachte heer, mevrouw,

 

Wij nodigen u hierbij uit voor de inloopbijeenkomst thema Bedrijventerreinen op woensdag 15 november bij Café Prins Maurits in Nieuwe Niedorp.

Afgelopen voorjaar heeft de gemeente Hollands Kroon een enquête gedeeld waarin u gevraagd werd naar de lokale wensen en behoeftes ten aanzien van bedrijventerreinen. Wij geven u tijdens deze bijeenkomst een terugkoppeling van de uitkomsten van deze enquête. Ook zullen de recente beelden uit de lokale behoefteprognose bedrijventerrein met u worden gedeeld.

Daarnaast willen wij ons concept plan van aanpak voor vergroening en verduurzaming van bedrijventerreinen met u delen.

U bent welkom om binnen te lopen tussen 18.45 uur en 20.15 uur. Beide presentaties worden meerdere keren op de avond herhaald en er is ruim de tijd voor vragen, feedback en andere suggesties.

Aangezien het een inloopavond betreft hoeft u zich niet aan te melden maar voor de organisatie is het prettig om te weten met hoeveel personen wij rekening kunnen houden. Graag horen wij of u aanwezig bent door een mail te sturen: Klik op aanmelden

* * * 

AANMELDEN (mailto:ondernemersloket@hollandskroon.nl)

 

DSC_0026 DSC_0026