Uitnodiging nieuwjaarsreceptie & verkiezing OVHJ

Geachte relatie van de Bedrijvengroep Niedorp,

Hierbij nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op vrijdag 5 januari 2024 aanvang 20.00 uur bij Dorpshuis de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp.

Wij willen dan  graag met U klinken op een voorspoedig en mooi ondernemersjaar 2024! Traditiegetrouw zal op deze avond de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2023 bekend gemaakt worden. Vol trots stellen wij nogmaals de genomineerden aan u voor:
 

Doesburg isolatie en plaatwerk
Roos Civiel
W&Z! hypotheken en verzekeren


De genomineerde bedrijven hebben hun bedrijf gepresenteerd op onze website! Neem een kijkje en beslis wie Uw favoriet is!

Op deze avond reikt de Rabobank wederom de Rabo Startersprijs uit aan een getalenteerde, jonge, creatieve ondernemer. Zowel voor de Ondernemer van het Jaar 2023 als de winnende Starter heeft de Rabobank mooie prijzen beschikbaar gesteld! Daar bovenop ontvangt de winnaar Ondernemer van het jaar 2024 een ondernemerspakket. Het pakket is samengesteld door Ondernemers van de Bedrijvengroep Niedorp.

Stemmingstermijn
De stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 loopt van
11 t/m 31 december 2023. Geïnteresseerden kunnen enkel hun stem uitbrengen via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. U kunt 1 keer per persoon stemmen. Leden hebben een aparte link ontvangen

Aanmelden is vereist en kan middels onderstaande link.
Gelieve u aan te melden voor dinsdag 2 Januari 2024

MELD JE HIER AAN (https://forms.gle/rjH7oihi7qT362aq8)


Het bestuur van de Bedrijvengroep Niedorp wenst u alvast fijne feestdagen!
De beste wensen voor het nieuwe jaar brengen wij graag persoonlijk aan u over tijdens de nieuwjaarsreceptie. Wij ontmoeten elkaar tijdens onze Nieuwjaarsreceptie!

Met vriendelijke groet,
 

Klaas Bart, Marije Boon, Johan Senneker, Yvo Bakkum & Paul de Jong

OVHJ Studio presentatie-RGB6 OVHJ Studio presentatie-RGB6