Ondernemerspakket

BGN Nieuws van 20-12-2023

Beste ondernemers,

Deze week heeft u de officiële uitnodiging mogen ontvangen voor de nieuwjaarsreceptie en verkiezing van de OVHJ 2023 van de BGN. Wij hopen dat u natuurlijk aanwezig zult zijn. Opgeven kan nog tot 2 januari via de link in de e-mail.

 

Een traditie die reeds enkele jaren onlosmakelijk met de OVHJ verkiezing verbonden is,
is het ondernemerspakket voor de genomineerde. Een cadeau van de leden van de BGN aan de genomineerde welke direct na de uitreiking wordt gegeven. In de voorbije jaren hebben we al fantastische geschenken gezien. Van gepersonaliseerde bezems, kisten gevuld met prachtige tulpen, golflessen, vogelhuisjes, fles champagne en handgemaakte chocolade.

 

Ieder jaar vernemen wij weer hoe fantastisch de genomineerde het vinden en appreciëren dat hun collega ondernemers ze op deze manier erkennen voor het ondernemerschap. Voor u als ondernemer is het een mooie manier om u te profileren, daar uw bedrijfsnaam meedraait in de presentatie gedurende de avond.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn iets bij te dragen, dan kan dat voor alle genomineerde incl. de Rabo starter, of voor bijv. enkel de winnaar. Graag vernemen we via de mail voor wie de bijdrage is, en wat u beschikbaar stelt. Mochten er voor nu vragen zijn dan vernemen we graag.  

DSCF8176 DSCF8176