Onze ogen uitgekeken

Bedrijfsbezoek Bell Dredging & ALV

Afgelopen dinsdag mochten we een kijkje nemen bij Bell Dredging (https://belldredgingpumps.com/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwh4-wBhB3EiwAeJsppC6gVu_5D2ZmIq3VJHUAsf6kpD3CHHA7K2dVFn1M2po8yzdTYazAdRoCJcMQAvD_BwE). Een bedrijf gespecialiseerd in dredge pumps, cutters en amphibious excavators. Leon van der Bel nam ons mee in de producten die geproduceerd, verhuurd en onderhouden worden. Al snel was het duidelijk voor de aanwezigen hoe uniek dit bedrijf is. Leon wist de aanwezigen met zijn enthousiasme in te pakken, en we waren nog slechts bij het theoretische deel. 

Vervolgens nam hij ons mee door het bedrijf en liet zien waar zij zo uniek in zijn. De schaal van zijn producten, en waar deze allemaal opereren ( Irak, Pakistan, Taiwan, Afrika etc etc ) deed de bezoekers versteld staan.   

Na de rondleiding was er de algemene ledenvergadering waarbij stil werd gestaan bij het onderhoud aan de Hartweg, de Zandweg en A7. De financiën werden doorgenomen en goedgekeurd. Ook werd er deze avond afscheid genomen van bestuurslid Marije Boon (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/nw-24808-7-4405526/nieuws/afscheid_marije_boon.html). Zij had in 2023 aangegeven te gaan stoppen, en nu was het zover. Wij danken Marije voor haar inzet, enthousiasme en bijdrage voor het bestuur en leden. 

Er werd afgesloten met een hapje en een drankje, en het was nog lang gezellig. Het was weer een prachtig bedrijfsbezoek en wij willen Leon en zijn team danken voor de gastvrijheid. 

02 - New Phototastic Collage 02 - New Phototastic Collage
01 - New Phototastic Collage 01 - New Phototastic Collage
03 - New Phototastic Collage 03 - New Phototastic Collage
04 - New Phototastic Collage 04 - New Phototastic Collage
05 - New Phototastic Collage 05 - New Phototastic Collage
06 - New Phototastic Collage 06 - New Phototastic Collage
07 - New Phototastic Collage 07 - New Phototastic Collage
08 - New Phototastic Collage 08 - New Phototastic Collage