Ondernemer

VAN HET JAAR 2010


Niedorp kiest wederom ondernemer van het jaar
 
De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid over de hele gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijven Groep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken  probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.

Ondernemer van het jaar
De verkiezing van de ondernemer van het jaar is gelijk aan die van vorig jaar. Er zijn door de commissie Ondernemer van het Jaar vijf bedrijven genomineerd, met als thema de Niedorper Parels.

Deze genomineerden zijn:
Wijn Design uit Winkel
McKili Catering uit Winkel
Agrarisch centrum van der Bel
Garage Ger Bruin uit Winkel
Van der Brug Optiek & Gehoor uit Nieuwe Niedorp

De komende maand zullen zij worden voorgesteld op onze website. Vanaf maandag 13 december begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2011. Een ieder kan eenmaal stemmen d.m.v. een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via internet.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.
De stemmentelling gaat als volgt:

1/3 van de stemmen worden door het publiek bepaald.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door een onafhankelijke jury.
Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2010 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijven Groep Niedorp op woensdag 5 januari 2011.

Vanaf 3 november stellen de genomineerden zich weekelijks voor in het Schager Weekblad.