Wat is uw naam, naam van het bedrijf, leeftijd en functie?
John Hoebe, HoebeTotaalTechniek, 47,  eigenaar met alle functies

Kunt u uw bedrijfshistorie beschrijven?
Na diverse functies in het bedrijfsleven en publieke sector te hebben bekleed vond ik in juli 2004 de tijd rijp om een eigen bedrijf op te richten. Eerst vanuit huis in Lutjewinkel en met de servicebus langs de klanten de voorraad lag toen grotendeels in de bus na het vullen van de schuur, het tuinhuis en een schuur in Oudesluis bij elkaar ca 100 m² vond ik het tijd om een ruimte te huren of te kopen, deze ruimte vond ik in de oude werkplaats van Groenewoud aan het eind van de dorpsstraat van Winkel.
Na 1½ jaar was het bedrijf daar ook weer uit z’n jasje gegroeid en werd een pand gevonden op het Winkelerzand met een showroom, kantoor, werkplaats en 70m² magazijn op de 2e verdieping.
In september hebben we het 5 jarig bestaan gevierd en open dagen gehouden in samenwerking met Karcher
De groei zat er ook het afgelopen jaar nog goed in wat resulteerde in het aannemen van een monteur en de aanschaf van hogedrukslangen-reparatie en test apparatuur.

Wat zijn u plannen voor de toekomst?
De samenwerking met Karcher uit te bouwen.
Een tweede monteur aan te nemen
Het specialisme in reinigingsapparatuur verder te ontwikkelen

Waarom is uw bedrijf zo uniek?
HoebeTotaalTechniek zet Winkel op de kaart in de reinigingswereld, met hogedrukreinigers in het leveringsprogramma tot 2500 bar en reparatie van alle merken apparatuur van stofzuiger tot rioolzuigwagen

Waarom bent u in Niedorp gevestigd?
Waar anders, dit is natuurlijk een dooddoener maar als je in Lutjewinkel woont en Noordholland (boven het Noordzeekanaal) als werkgebied hebt is Winkel een hele centrale plaats en om het plaatje compleet te maken Winkelerzand 64 tegenover de Wildkamp

Wat verwacht u van de Bedrijven Groep Niedorp?
Dat ze de belangen van de ondernemers behartigen en dat ze de ondernemers informeren over zaken de ze aangaan

Wat is uw Tip voor de ondernemer?
Behandel iedereen zoals je ook zelf behandeld wil worden

Welk lid denkt u dat ook leuk zou zijn om uit te lichten en waarom?
Koelewijn Autoschade, een ontzettend leuk bedrijf met enthousiaste mensenBekijk hier de leden die ook al eens in de schijnwerpers hebben gestaan.
Hoebe Totaal Techniek

Hoebe Totaal Techniek