Ondernemer van het Jaar 2009
 
De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid over de hele gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken  probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.

Ondernemer van het jaar
De verkiezing van de ondernemer van het jaar is gelijk aan die van vorig jaar. Er zijn door de commissie Ondernemer van het Jaar  vijf bedrijven genomineerd, met als thema om een bedrijf te nomineren die ondanks de recessie gegroeid of doorgegroeid zijn. 
Deze genomineerden zijn:

Hoebe Totaal Techniek uit Winkel
Koelewijn Autoschade uit Winkel
De Hooijbergh Kinderopvang Barsingerhorn
TonCa Aanhangwagens uit Winkel
Bike Totaal Koks uit Nieuwe Niedorp

De komende maand zullen zij worden voorgesteld op onze website. Vanaf maandag 14 december begint de publieksstemming, deze zal duren tot en met 1 januari 2010. Een ieder kan eenmaal stemmen d.m.v. een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via internet.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.
De stemmentelling gaat als volgt:
1/3 van de stemmen worden door het publiek bepaald.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door de leden van de Bedrijvengroep. 1/3 van de stemmen wordt bepaald door een onafhankelijke jury. Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari wordt de uitslag van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2009 bekend gemaakt.
Vanaf 11 november 2009 zullen de genomineerden wekelijks voorgesteld worden in het Schager Weekblad.

U kunt helaas niet meer stemmen.