Jimmink Kolhorn BV winnaar Ondernemer van het Jaar 2008!
 
Op 9 januari 2009 werd op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de Bedrijven Groep Niedorp de uitslag van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2008 bekend gemaakt.
Jimmink Kolhorn BV mag zich de grote winnaar noemen.
Gerard Jimmink, die er vóór alles voor waakt om zichzelf de beste te noemen, kreeg de prijs uit handen van Joop Schilder, alias Dorus. Jimmink maakte de laatste jaren vooral indruk met de grootscheepse klus om Agriport in de Wieringermeer bedrijfsklaar te maken.Naast Jimmink waren Neon ’83, Peereboom Touringcars, Groot Techniek en Castricum Trucks genomineerd. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.
 
Bijzondere receptie
De Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijven Groep Niedorp was bijzonder deze keer. Na een aantal jaren een succesvolle samenwerking met de gemeente te hebben gehad met een gezamenlijke receptie hadden de leden er voor gekozen om weer terug te gaan naar de basis. Een eigen receptie waarbij weer de eigen relaties waren uitgenodigd zodat er weer volop tijd en aandacht was om te doen waar zo’n receptie voor bedoeld is ”Netwerken”.
Voor extra sfeer zorgde Dorus alias Joop Schilder die een aantal bekende nummers ten gehore bracht en ook de genomineerden in zijn programma betrok. Tevens moest wethouder Hoogerbrugge eraan geloven en samen met de uiteindelijk winnaar Gerard Jimmink werd er een volleerde ”Mondharmonica act” ten gehore gebracht.