Wat is uw naam, naam van het bedrijf, leeftijd en functie?
Ger Bruin,Garage Ger Bruin. 60 jaar en vennoot met veel diverse werkzaamheden binnen het bedrijf.

Kunt u uw bedrijfshistorie beschrijven?
In november 1979 samen met mijn vrouw gestart met ons LPG-inbouwstation op het Verlaat in Heerhugowaard. In die tijd begon deze markt enorm te groeien veel automobilisten wilden op LPG gaan rijden. Het werd mijn specialisatie! Toch wilde ik niet op één paard blijven wedden, dus werden er steeds meer werkzaamheden verricht zoals: APK, Onderhoud, Reparatie etc.voor alle merken auto’s.In 1998 kwam onze zoon Arno ook in het bedrijf werken. Doordat het aanbod van werk steeds groter werd en de ruimte te klein hebben we besloten op zoek te gaan naar een andere locatie. Per augustus 2000 verhuisde het bedrijf naar het Industrieterrein Winkelerzand 36 in Winkel. Omdat de werkzaamheden zo all-round zijn geworden is de naam van ons bedrijf veranderd in “Garage Ger Bruin.“

Garage Ger Bruin
Wat zijn u plannen voor de toekomst?
Nog een paar jaar met plezier werken, langzamerhand afbouwen en het bedrijf overdoen aan mijn zoon en hoop dat hij nog mooie plannen voor de toekomst heeft waardoor het bedrijf nog verder kan uit groeien.
 
Waarom is uw bedrijf zo uniek?
We zijn een universeel garagebedrijf geworden waar men met diverse werkzaamheden aan bijna alle merken auto’s terecht kan.

Waarom bent u in Niedorp gevestigd?
Dit was voor ons de juiste plek om te werken te wonen en uit te groeien.

Wat verwacht u van de Bedrijven Groep Niedorp?
Dat zij de ondernemers blijven informeren en dat er nog meer bedrijven zich gaan aansluiten bij de bedrijvengroep.

Wat is uw Tip voor de ondernemer?
Blijf jezelf, doe je werk met plezier en behandel een ander met respect.

Welk lid denkt u dat ook leuk zou zijn om uit te lichten en waarom?
Wij zouden het leuk vinden om P.de Maaijer er eens uit te lichten, hij is heel actief in zijn Maai en Groenvoorzieningsbedrijf het werk wat hij doet is heel veelzijdig.

Bekijk hier de leden die al eens in de schijnwerpers hebben gestaan.