Wat is uw naam, naam van het bedrijf, leeftijd en functie?
Mijn naam is Paul Kager werkzaam bij McKili Catering te Winkel en woonachtig in Egmond aan Zee. Ik ben 24 jaar en werkzaam als allrounder. Zowel in de luxe- als event-catering tak ben ik actief en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de (online) marketing strategie van het bedrijf en sitebeheerder van www.mckili.nl en www.mobilediscovery.nl.

Kunt u uw bedrijfshistorie beschrijven?
McKili Catering is in de loop der jaren gegroeid tot een professioneel, multidisciplinair cateringbedrijf met enthousiaste  medewerkers. ’Genieten’ hebben wij tot kunst verheven. Na de start in november 1998 kenmerkt het bedrijf zich door het aanbod van een breed en divers dienstenpakket, namelijk:
• Event Catering
• Party Catering
• Bedrijfs Catering
• Party Verhuur
• Groothandel
McKili Catering
Dankzij onze ruime kennis en ervaring is uw bedrijfsfeest, bruiloft of tuinfeest bij McKili Catering gegarandeerd in goede handen. Wij weten uw ideeën en wensen op creatieve en professionele wijze te vertalen naar een geslaagde culinaire dag. Het enige dat u nog hoeft te doen is… achterover zitten en genieten! Wie een feest of receptie organiseert, wil natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Als gastheer of gastvrouw hoop je immers altijd op een geslaagde dag. Met McKili Catering hoeft u daar niet op te hopen, u kunt er op rekenen! Wij bieden namelijk niet alleen een zeer breed spectrum aan uiteenlopende mogelijkheden op culinair gebied, maar zorgen ook voor de feestelijke aankleding.

Wat zijn u plannen voor de toekomst?
Ik verwacht voor de toekomst dat wij onze plek binnen de catering wereld nog meer kunnen verstevigen. Met ingang van april dit jaar zijn wij de vaste cateraar bij Golf- & Countryclub Regthuys, hier verzorgen wij tot grote tevredenheid van Regthuys, haar businessclub en de andere groepen die gebruik maken van de locatie de catering.
Ook onze Mobile Discovery zal een prominente plek in de toekomst van het bedrijf gaan spelen. Afgelopen winter hebben wij hard gewerkt aan de realisatie van deze unieke afzetunit. unit werkt volledig hydraulisch en is in te zetten voor beurzen, openingen, presentaties, bruiloften, luxe diners en jubilea. The Mobile Discovery is het middel bij uitstek om vrienden, bekenden, klanten of relaties op een originele manier te verrassen. The Mobile Discovery is ontworpen volgens de hoogwaardige maatstaven van ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij een extra dimensie aan ieder feest of evenement toevoegen.
Derde pijler van de toekomst is onze groothandel. Naast de catering en het verhuur zijn wij groothandel voor bier en wijn. Onze overheerlijke wijnen leveren wij aan bedrijven, kroegen, restaurants, sportclubs en uiteraard aan onze eigen klanten tijdens de cateringen.

Waarom is uw bedrijf zo uniek?
De kracht van ons bedrijf is de flexibiliteit. Wij denken graag met de klant mee en verzekeren onze opdrachtgever van een vlekkeloos evenement. Of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, buffet of meerdaags festival is, wij verzorgen het hele traject. Van catering tot personeel en van party-verhuurmateriaal tot op- en afbouw.

Waarom bent u in Niedorp gevestigd?
Nadat besloten was het cafetaria in Wieringerwerf in te ruilen voor de mobiele snackwagens van McKili Catering zodat er meer gefocust kon worden op de party- en luxe-catering kwam de locatie op de Westerzwet in beeld. Ideaal vanwege de grote loods voor de wagens en inmiddels voorzien van ruime koeling, vriezer en moderne keuken.

Wat verwacht u van de Bedrijvengroep Niedorp?
Voor mij persoonlijk is het een goede manier om met de overige bedrijven in de regio in contact te komen. Aangezien ik zelf woonachtig ben in Egmond aan Zee is het belangrijk om te weten welke (zakelijk) mogelijkheden er rondom de vestigingsplaats van het bedrijf zitten.

Wat is uw Tip voor de ondernemer?
Geloof in jezelf, je mensen en je bedrijf en ga er altijd voor de volle 100% voor.

Welk lid denkt u dat ook leuk zou zijn om uit te lichten en waarom?
Hier kan ik nog geen antwoord op geven omdat ik persoonlijk nog te weinig leden/bedrijven uit de bedrijvengroep ken. Ik ga mijn best doen hier tijdens de feestavond verandering in te brengen!