Wijn Design uit Winkel winnaar verkiezing Ondernemer van het Jaar 2010.

Op 5 januari 2011 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in Restaurant de Rijd in Nieuwe Niedorp de Ondernemer van het Jaar 2010 bekend gemaakt. Wijn Design uit Winkel werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2010.

Wijn Design is een enthousiast jong en dynamisch bedrijf dat prachtig past in het thema van de Niedorper Parels. Zij vinden zelf dat zij het leukste vak ter wereld hebben omdat zij door anderen worden ingeschakeld om mooie dingen te maken. Zij bestaan 10 jaar en zijn in die tijd gegroeid tot een team van zes medewerkers. Volgens de onafhankelijke jury werkt het enthousiasme aanstekelijk.

Wijn Design
Behalve Wijn Design waren ook genomineerd. McKili Catering (tweede prijs) Agrarisch centrum van der Bel (derde prijs), Garage Ger Bruin en Van der Brug Optiek & Gehoor. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

De onafhankelijke jury was bijzonder onder de indruk van de genomineerde bedrijven. Zij vonden het interessant om te zien dat de ontwikkeling van de economie in de regio, zich niet alleen afspeelt in de heel grote bedrijven. Juist de kleinere bedrijven weten zich te onderscheiden op de markt, dat laten alle genomineerden zien. De binding met de regio, de gemeente en de gemeenschap is daarbij vaak groot. De jury heeft genoten van het beoordelen van deze mooie bedrijven en wenst hen allen een goede en economisch gezonde toekomst!

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

1/3 van de stemmen werden door het publiek bepaald via de stemming op www.bedrijvengroepniedorp.nl.
1/3 van de stemmen werden bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.
1/3 van de stemmen werden bepaald door een onafhankelijke jury.
Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De onafhankelijke jury bestond uit:
De heer Bijlstra, wethouder gemeente Niedorp
De heer Leegwater, burgemeester Wieringermeer
De heer Noot, Kamer van Koophandel Noordwest-Holland

Wijn Design, van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp!

Foto: John Oud