Ondernemer

VAN HET JAAR 2011

 
Niedorp kiest wederom ondernemer van het jaar
De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid over de hele gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.

Ondernemer van het jaar
De verkiezing van de ondernemer van het jaar is gelijk aan die van vorig jaar. Er zijn door de commissie Ondernemer van het Jaar vijf bedrijven genomineerd, met als thema ‘Grensverleggend Ondernemen’.

Deze genomineerden zijn:

• KlaverKoe uit Winkel
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van KlaverKoe)

• Spaansen Groep BV uit Winkel
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van Spaansen Groep BV)

• Triflor BV uit Oude Niedorp
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van Triflor BV)

• Bouwbedrijf de Jong uit ’t Veld
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van Bouwbedrijf de Jong)

• Stand By Productions uit Nieuwe Niedorp
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van Stand By Productions)

De genomineerden bedrijven zullen worden voorgesteld op onze website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Vanaf maandag 12 december begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2012. Een ieder kan eenmaal stemmen d.m.v. een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.
De stemmentelling gaat als volgt:

1/3 van de stemmen worden door het publiek bepaald.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door een onafhankelijke jury.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2011 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op woensdag 4 januari 2012. De locatie wordt nader bekend gemaakt.