Ondernemer

VAN HET JAAR 2012


De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in de omgeving van Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.

Ondernemer van het jaar
De verkiezing van de ondernemer van het jaar is gelijk aan die van vorig jaar. Er zijn door de commissie Ondernemer van het Jaar bedrijven genomineerd, met als thema ‘Kroonjuwelen’.

Deze genomineerden zijn:

• HBK2000 Besturingstechniek uit Winkel
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van HBK2000 Besturingstechiek)

• Bodem Belang BV uit Winkel
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van Bodem Belang BV)

• De Jager Scooters uit Winkel
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van de Jager Scooters)

• Koopman Racing uit Winkel
(Bekijk hier de bedrijfspresentatie van Koopman Racing)

De genomineerde bedrijven zullen worden voorgesteld op onze website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Vanaf maandag 10 december 2012 begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2013. Een ieder kan eenmaal stemmen d.m.v. een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.
De stemmentelling gaat als volgt:

1/3 van de stemmen worden door het publiek bepaald.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door een onafhankelijke jury.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2012 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op donderdag 3 januari 2013 bij de Vriendschap in ’t Veld