Wat is uw naam, naam van het bedrijf, leeftijd en functie?
Avot Media; Creativity is Endless! Gespecialiseerd in het technisch opzetten van unieke web-applicaties en software ontwikkeling.
Wat u bedenkt, kan Avot Media bouwen!
Samen met vormgevers ontwikkelt Avot Media de meest creatieve en vooral eigentijdse, op maat gemaakte websites. Een pakkende, commerciële bedrijfspresentatie op uw website? Avot Media maakt die graag voor u!

Naast software ontwikkeling, bouwt Avot Media applicaties op maat voor iPad, iPhone, iPod en Android.

Om het pakket compleet te maken ondersteunt Avot Media u graag bij het onderhoud van uw bestaande site, neemt u de tekstopmaak uit handen en kan Avot Media een adviserende rol spelen bij het opzetten en uiteindelijk vormgeven van uw social media activiteiten.
Avot Media
Kunt u uw bedrijfshistorie beschrijven?
Zo’n 5 jaar geleden is Avot Media opgezet door Jesper Avôt, na zijn eindopleiding aan het College of Multimedia in Amsterdam en twee jaar software-ontwikkeling voor marktonderzoekbureau Daphne Communication Management (later GFK Daphne)
Inmiddels is Joreen Avôt de firma komen versterken, naast administratieve werkzaamheden houdt zij zich bezig met onderhoud/content van websites, tekstopmaak (copywriting) en heeft zij een adviserende rol bij het opzetten en uiteindelijk vormgeven van social media activiteiten.
 
Wat zijn u plannen voor de toekomst?
Avot Media is nog voortdurend in ontwikkeling en heeft op dit moment vier activiteiten;

Avot Media BV;  Voor elke web-applicatie en software ontwikkeling op maat! U bedenkt, Avot Media bouwt!

Mobylix; Uw app voor iPad, iPhone, iPod en Android!
Zeer gebruiksvriendelijk en betaalbaar!

Straight6 Entertainment; Voor een pakkende, commerciële en gerichte bedrijfspresentatie!

S54 Creative; Een klein budget maar toch een unieke website? S54 heeft dé oplossing!

Avot Media wil graag uw professionele gesprekspartner zijn bij het digitaal presenteren van uw bedrijf. Bijna niets is onmogelijk!

Waarom is uw bedrijf zo uniek?
Avot Media ontwikkelt samen met vormgevers de meest creatieve, eigentijdse en unieke producten in de vorm van web-applicaties, software programma’s, websites, apps en/of bedrijfspresentaties.
Na ontwikkeling alles verder in eigen hand houden? Avot Media maakt het voor iedereen mogelijk!

Waarom bent u in Niedorp gevestigd?
Jarenlang werd het tijdschrift Media Totaal uitgegeven vanuit het bedrijfspand aan de Zandwilg door Han en Martina Avôt. Destijds een buitenkans om, als startende ondernemer, in dit pand Avot Media op te kunnen zetten. Inmiddels is Media Totaal verkocht maar heeft Avot Media het roer overgenomen.

Wat verwacht u van de Bedrijvengroep Niedorp?
De Bedrijvengroep vertegenwoordigt niet alleen uiteenlopende belangen van de aangesloten ondernemers, maar geeft ondernemers ook de mogelijkheid elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Avot Media wil hier actief aan deelnemen.

Wat is uw Tip voor de ondernemer?
Wees uniek! Sta achter je eigen product en ga net dat stukje verder om Uniek te blijven. “Creativity is Endless”!

Welk lid denkt u dat ook leuk zou zijn om uit te lichten en waarom?
Jan Schreur Recreatie! In onze ogen een bedrijf dat op hoog niveau caravans  en campers aanbiedt.