Wat is uw naam, naam van het bedrijf, leeftijd en functie?
Jan Schreur  van J.Schreur Beheer BV , 47 jaar , eigenaar en relatie manager

 

Kunt u uw bedrijfshistorie beschrijven?
Opa begon 80 Jaar geleden nadat hij kaasmaker was geweest op de fabriek te Lutjewinkel. Hij had een A Fordje bij elkaar gespaard en deed daarmee zijn werk wat bestond uit Taxi rijden. Mijn oma had daarnaast een soort Winkel van Sinkel. Na de Oorlog had mijn opa te maken met de wederopbouw van Nederland en hij deed dat met van alles en nog wat maar met name mobiliteit was zijn favoriet. Hij verkocht fietsen en brommers, later motoren en automobielen.

 

Jan Schreur

Mijn vader heeft vanaf 1959 een deel van dit bedrijf overgenomen en heeft dit flink uitgebreid. Na zijn overlijden heb ik het bedrijf 5 jaar geleden opnieuw ingericht en gereorganiseerd.

Op dit moment staat er een mooi bedrijf in Winkel waar nog steeds Service & Mobiliteit voorop gaan vergezeld met het Genieten van Recreatie met name Campers en Caravans.

 

Wat zijn uw plannen voor de toekomst?
Ik heb vele plannen maar zoals nu de economie ervoor staat zijn sommige zaken lastig te realiseren. Ook bij ons gaat de crisis niet onopgemerkt voorbij, al moet ik wel zeggen dat Recreatie in het algemeen nog steeds erg belangrijk is voor de mensheid; met name is er veel animo voor campers. Wij zullen ons daar meer op focussen en het blijven realiseren van een totaalpakket aan Service.
 

Waarom is uw bedrijf zo uniek?
Tsjoh dat is een lastige, eigenlijk moet je dat aan onze klanten vragen, want zonder klanten geen bedrijf !


Waarom bent u in Niedorp gevestigd?
Ik ben geboren en getogen Lutjewinkeler en woon daar met veel plezier! Het bedrijf is er ook begonnen, dus is het niet zo vreemd dat we hier gebleven zijn. Ik denk dat ze ons wel weten te vinden.


Wat verwacht u van de Bedrijvengroep Niedorp?
Dat we als ondernemers altijd nog beter kunnen samenwerken en elkaar informeren en waar nodig steunen. Een lokale bedrijvengroep met een diversiteit aan zaken maakt het alleen nog maar leuker.


Wat is uw Tip voor de ondernemer?
We worden overspoelt aan informatie en via de media vaak negatief belicht. Het is toch belangrijk positief te blijven denken.

Er zijn vele mooie dingen in het leven en geniet daarvan.


Welk lid denkt u dat ook leuk zou zijn om uit te lichten en waarom?

Alexander v/d Brug / Optiek

Ik heb wel iets met jonge ondernemers en wellicht kan hij ons door een andere bril laten kijken.

 

Ik wens iedereen een Positief en Gezond 2013.