Wat is uw naam, naam van het bedrijf, leeftijd en functie?

Mijn naam is Peter Wittekoek, 46 jaar oud, eigenaar en beheerder van PeWi’s Nieuwspagina

www.pewisnieuwspagina.nl

 

Kunt u uw bedrijfshistorie beschrijven?

In de jaren tachtig hobbymatig begonnen met een Nieuwsbrief voor de vriendengroep op de typemachine. Eind jaren negentig is dit een Website geworden, die in de loop der jaren uitgroeide tot een vast begrip tijdens o.a. de Winkeler kermis en het Bloemencorso in deze plaats.

PeWi�s Nieuwspagina

Na het inschrijven bij de Kamer van Koophandel in 2009 heeft de website een vlucht genomen en is tot op de dag van vandaag nog steeds groeiende. Eerst werden er  nog andere werkzaamheden naast gedaan, maar vanaf 1 november 2012 is het een volledige baan geworden, veel mensen, verenigingen en bedrijven uit de voormalige Gemeente Niedorp weten de Nieuwspagina te vinden.

 

Wat zijn u plannen voor de toekomst?

Verder groeien en een nog groter begrip worden binnen onze voormalige gemeentegrenzen.

 

Waarom is uw bedrijf zo uniek?

Heel veel nieuws op de Nieuwspagina wordt zelf gezocht en bereikt meestal niet de normale krant, maar is wel leuk om te lezen voor de inwoners.

 

Waarom bent u in Niedorp gevestigd?

Geboren en getogen in Winkel en omdat ik veel achtergrondinformatie weet over veel onderwerpen is het handig om hier te wonen

 

Wat verwacht u van de Bedrijven Groep Niedorp?

Na een jaar lidmaatschap, ervaar ik het als een gezellige groep ondernemers, die vol goede ideeën zitten en een luisterend oor hebben voor elkaar.

 

Wat is uw Tip voor de ondernemer?

Blijf met beide benen op de grond staan.

 

Welk lid denkt u dat ook leuk zou zijn om uit te lichten en waarom?

Veel mensen hebben geen idee welke werkzaamheden Still ICT kan verrichten voor u. Daarom kan eigenaar Wouter misschien eens in de schijnwerpers worden gezet.