Pimpernel Bloembinderij uit Nieuwe Niedorp gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2014

 

Op 7 januari 2015 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in Partycentrum de Vrienschap in ‘t Veld de Ondernemer van het Jaar 2014 bekend gemaakt. Pimpernel Bloembinderij uit Nieuwe Niedorp werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2014.

 

Pimpernel Bloembinderij is een ‘must see’ bedrijf dat klanten steeds weer weet te inspireren met nieuwe producten.

 

De invloed van de onderneemster gaat verder dan haar onderneming zelf, doordat zij ook een actieve rol speelt in de gemeenschap. Het bedrijf scoorde wat de jury betreft op alle fronten goed.

Behalve Pimpernel Bloembinderij waren ook genomineerd Bell International BV uit Winkel (tweede prijs), Bechthold ijzer- en metaalhandel BV uit Winkel (derde prijs), Kapsalon Ineke Blauw uit Zijdewind en Doesburg Isolatie BV uit Winkel. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Dit jaar was het thema ‘Verborgen schatten’. Bedrijven die soms al jaren op de achtergrond aanwezig zijn. En vaak een veel breder scala aan activiteiten hebben dan je op het eerste gezicht zou denken. Dit kon blijken uit opdrachten, producten of bedrijfsvoering. Stuk voor stuk zijn het bevlogen ondernemers, die hun passie en kunde in een mooie onderneming hebben gebracht.

De onafhankelijke jury heeft op basis van de ingezonden beschrijvingen, bezoeken aan de websites en de bedrijfsbezoeken de genomineerden beoordeeld.

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

1/3 van de stemmen werden door het publiek bepaald via de stemming op www.bedrijvengroepniedorp.nl.
1/3 van de stemmen werden bepaald door de leden van de Bedrijvengroep. 
1/3 van de stemmen werden bepaald door een onafhankelijke jury. 
Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De onafhankelijke jury bestond uit:
De heer Meskers, wethouder gemeente Hollands Kroon
De heer Kloosterziel, MKB-Nederland Noord-Holland
Mevrouw Groot, VVV Top van Holland

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden. Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen uit ’t Veld, Golf- en Countryclub Regthuys uit Winkel, Accountantskantoor Wiedijk uit Nieuwe Niedorp en Klaver van der Hooft Posch Advocaten uit Hoorn hebben iets speciaals aangeboden. 

Tevens heeft deze avond de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan Peter Wittekoek van PeWi’s Nieuwspagina uit Winkel..

Pimpernel Bloembinderij en PeWi’s Nieuwspagina van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp!

Foto: Nel Sepers met haar team van Pimpernel Bloembinderij. In het midden Jeanette de Boer-Visser voorzitter Bedrijvengroep Niedorp. Foto gemaakt door John Oud

 

Artikel in de Schager Courant

PeWi's Nieuwspagina diverse artikelen

Schagen FM

Wieringernieuws

Headlines.nl

Hollands Kroon Plaza

 

Filmpjes van Paul de Jong