Bezoek Park 2020 Hoofddorp

BGN Nieuws van 05-08-2019

  • Park 2020-2
  • Park2020 hoofdorp

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 05-08-2019 | 09:32:45

Geachte leden van de Bedrijvengroep Niedorp,

Eerder heeft u van ons al een Save the Date ontvangen voor vrijdag 30 augustus 2019. Wij organiseren dan een bezoek aan Park 2020 te Hoofddorp.

Inmiddels is het programma bekend dus kunnen wij u verder informeren.

Om 15.00 uur vertrekken we met een bus vanaf het kerkplein in ’t Veld. Zodat we rond 16.00 uur aankomen in Hoofddorp. De gastheer van deze dag, is onze eigen voorzitter, André Buikema. We krijgen daar een presentatie over Park 2020 en vervolgens gaan we een stukje lopen en kijken op het park.

Rond 18.00 uur rijden we weer terug richting ’t Veld.

Voor degene die het leuk vinden willen wij daarna gezamenlijk afsluiten bij Wereld Wonder in ’t Veld. Maar voor degene die dit niet willen kunnen vanaf het kerkplein weer richting huis.

Aan het vervoer en het bezoek van Park 2020 zullen voor de leden geen kosten verbonden zijn.

Mocht u er voor kiezen om daarna mee te gaan eten bij Wereld Wonder in ’t Veld dan komen de kosten wel voor uw eigen rekening. Deze bedragen € 35,- p.p. voor 2,5 uur eten en drinken.

Aanmelden voor dit bezoek kan via info@bedrijvengroepniedorp.nl of u kunt hier klikken voor het aanmeldingsformulier. Graag uw aanwezigheid doorgeven voor vrijdag 23 augustus 2019. 

Let op! Geef bij uw aanmelding duidelijk aan of u ook mee gaat eten bij Wereld Wonder zodat wij daar tijdig kunnen reserveren.

 

Hieronder kort nog even wat informatie over Park 2020.

Park 20|20 in de Haarlemmermeer nabij Amsterdam is wereldwijd de eerste fullservice Cradle to Cradle®-geoptimaliseerde werkomgeving. Het park combineert op een innovatieve wijze duurzame ontwerpen en een optimaal ecologische aanpak met een grensverleggende blik op zakendoen. Centraal staat hierbij het menselijk welzijn - voor nu en in de toekomst. Dit resulteert in een inspirerende, gezonde en productieve werkomgeving. Dienstverlening van hoog kwaliteitsniveau en economische groei zijn de positieve resultaten van deze vruchtbare en verfrissende kijk op werken.
 

Tags