Trendpresentatie Kim Timmer op bijeenkomst van de Bedrijvengroep Niedorp

ingevoerd op 21-03-2018

  • future tekst and image
  • Buro Zorro mail

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 28-03-2018 | 11:01:17

Op dinsdag 17 april 2018 houdt de Bedrijvengroep Niedorp haar ledenvergadering. Deze keer is dat in Café de Fortuin, Heerenweg 144, Barsingerhorn. Aanvang 19.30 uur.

Dit keer hebben we gekozen voor de ledenvergadering in combinatie met een bijzondere presentatie van Art director & Trendwatcher Kim Timmer met als  titel The Future of tekst and image. Voor deze presentatie zijn ook niet-leden welkom. Dus nodig ook uw collega ondernemer uit om te komen.

Over Kim Timmer (1984).
Kim Timmer, beeldfetisjist. Studeerde ooit museologie en werkte in de kunsten. Zij is nu trendwatcher bij Buro Zorro en deed onderzoek naar de toekomst van beeldtaal. Beeld boeit. Beeld is altijd al gebruikt om fantasieën te vangen. Van de beeldende kunst in de romantiek tot virtual reality games heden ten dage.

Trendpresentatie Future Of Text And Image,
Door nieuwe technologieën speelt beeld een steeds grotere rol in onze informatieoverdracht?en communicatie; in onze taal. Wat is de impact op ons leven en ons gedrag?nu beeld dominanter wordt in onze taal? Aan?de hand van trends en tegentrends neemt Kim Timmer, trendwatcher bij Buro Zorro je mee naar de toekomsten van communicatie.

Voor wie geschikt? 
Werkzaam in de marketing of communicatie? Of als bedrijf of persoon op zoek naar meer inzicht voor je branding en communicatie? Dan is deze inspirerende trendlezing een aanrader! Voer voor nadere discussie. 

Programma:
19.30 uur Aanvang ledenvergadering - uitsluitend voor leden
20.30 uur Korte pauze. Binnenloop gasten en niet-leden
20.45 uur Aanvang trendpresentatie van Kim Timmer - voor iedereen die dat wil toegankelijk.

Wij zien graag voor dinsdag 10 april 2018 uw aan- of afmelding voor de ledenvergadering tegemoet. U kunt dit doen via het aanmeldingsformulier, de email info@bedrijvengroepniedorp.nl of telefonisch 0226-423149.