Uitnodiging ledenuitje op woensdag 27 juni 2018

ingevoerd op 13-06-2018

  • Kolhorn
  • Plaatje Lid van gemaakt van Sticker

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 13-06-2018 | 17:18:36

Geachte leden van de Bedrijvengroep Niedorp

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het ledenuitje op woensdag 27 juni 2018. Uiteraard is uw partner ook van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse uitje.

U wordt  om 17.00 uur feestelijk ontvangen bij “De turfschuur”, Westfriesedijk 66B, 1767 CB Kolhorn. Na het ontvangst volgt er een hilarisch spel “Operation Freddy Kolhorn” waar je door Freddy wordt meegenomen op een speciale tocht door Kolhorn. Voltooi de raarste missies om met zoveel mogelijk punten de eindstreep te halen.

Na afloop van het spel, komen we weer terug bij De Turfschuur, daar wordt een drankje en een hapje geserveerd. Aansluitend steken we over naar restaurant ’t Anker waar we gaan genieten van een warm en koud buffet.

Het programma:

17.00 uur     Aanvang van de middag bij “De Turfschuur” in Kolhorn.
20.00 uur     Start van het warme en koude buffet bij “Het Anker” in Kolhorn.
23.00 uur     Einde van de avond.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan het spel, dan is het uiteraard mogelijk om aan te sluiten bij het buffet. Geef dit dan wel duidelijk aan bij uw aanmelding.

Voor de feestelijke afsluiting wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15,- p.p. De eigen bijdrage hoeft u niet op de avond zelf te betalen maar wordt apart gefactureerd.

Het is van belang dat u uw aanwezigheid vooraf bij ons aangeeft. Wij willen u vragen om uw aan- en afmelding door te geven voor 22 juni 2018. U kunt dit doen via de email info@bedrijvengroepniedorp.nl, telefonisch 0226-423149 of het contactformulier.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat het weer een geslaagde avond wordt!

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bedrijvengroep Niedorp

André Buikema
Voorzitter