ACTUEEL

18 berichten gevonden

Brochure 'Slachtoffer van cybercrime?' specifiek voor mkb

21-11-2018 | 11:46:00 De politie heeft de nieuwe brochure ’Slachtoffer van cybercrime?’ gemaakt voor slachtoffers van cybercrime. De brochure is specifiek gericht op het midden- en kleinbedrijf (mkb) en gaat over aangifte doen van cybercriminaliteit.

Criminelen zijn namelijk steeds vaker online. Denk aan…

‘Wel-zo-veilig-Awards’

02-05-2018 Ondernemers die goed zijn voorbereid op criminaliteit kunnen een kans maken op de ‘Wel-zo-veilig-Awards’ van 2018. Deze Awards zijn bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te onderstrepen en worden tijdens de Week van de Veiligheid uitgereikt in vier categorieën: horeca,…

Niets missen van de Bedrijvengroep Niedorp?

13-10-2017 Wilt u niets missen van de Bedrijvengroep Niedorp?
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief! Leden ontvangen al automatisch ledennieuws en zijn ook op de andere nieuwsbrieven ingeschreven op het e-mailadres waarmee zij zijn ingeschreven. Maar ook anderen binnen het bedrijf of zelfs niet-leden kunnen…

Let op valse e-mails!

21-09-2017 Na de vakantie zijn ook de fraudeurs weer op volle sterkte actief. Wij begrijpen niet dat mensen zo slecht kunnen zijn. Maar internetfraude en valse facturen zijn gewoon een businessmodel. Diegene die de Cybercrime avond van onze vereniging hebben bezocht weten dat als geen ander.
Daarom hier…

Heeft uw website al een slotje?

14-07-2017 Steek je als ondernemer veel geld in je online vindbaarheid? Dan is het zonde als je door een slechte google ranking klandizie misloopt. Google ‘straft’ namelijk websites zonder SSL beveiliging door deze lager te rangschikken in de zoekresultaten.

86% van de bedrijfswebsite die…

bericht 1 t/m 5
vorige-1-2-3-4-volgende